Якщо бажаєте, щоб Вам приходили смс-повідомлення про майбутні концерти гурту у Вашому місті, заповнюйте форму нижче.

Натисни!

Гурт

rt

Андрій Марків  вокал, гітара

Анатолій Блєдних бас-гітара

Володимир Корчак барабани

Гурт створений в 2001 році в Івано-Франківську. В перший склад входили: Новіков Володимир - вокал, Бєляков Віталій - бек-вокал, Марків Андрій - гітара, Копієвський Михайло - бас-гітара, Чорний Юра - ударні. У грудні 2003 група випустила свій дебютний альбом «Світ такий...»
Восени 2006 року «Фліти» починають записувати другий альбом в Івано-Франківській студії «Positive records». 2 квітня відбулась презентація альбому, що отримав назву «Zаникай». За словами гурту тематика цього альбому відрізняється від попереднього «...чуттєві тексти, романтична піднесеність, свобода вибору, музичні роздуми про кохання, буття та моральні цінності людства. Одним словом - «Фліт», якого досі Ви не знали.» Склад також перетерпів змін. Тепер це: Володимир Новіков - вокал, гітара, Андрій Марків - гітара, Михайло Копієвський - бас-гітара, бек-вокал, Ігор Озарко - ударні.
В листопаді 2008 року музиканти розпочали роботу над записом нового альбому. 31 січня гурт презентував пісню «Однозначно!», яка була написана ще восени. Пісня стала одним з синглів з майбутнього альбому групи. З 2 по 26 квітня 2009 року гурт провів клубний тур в підтримку нового альбому «Однозначно», який охопив 12 міст України. Офіційний випуск альбому відбувся 23 квітня. У трек-лист увійшло 12 пісень.

1 травня в мережі з’явивилися 13 треків з нового альбому, який музиканти назвали на честь пісні «Вихід є!», яку було презентовано ще у минулому році. Це не єдина пісня, яку вже слухачі мали змогу почути, оскільки до переліку пісень альбому входять вже відомі «Ангели посеред нас», «Я не хочу йти», нещодавно презентована пісня «Колись» та власне «Вихід є!» - яка тепер змінила своє звучання.

Дискографія

Студійні альбоми:
2004 «Світ такий...»
2006 «Zаникай»
2009 «Однозначно!»
2013 «Вихід є!»

Сингли:
2007 «Моя планета»
2007 «Колискова»
2008 «Лаю себе»
2009 «Як довго я шукав»
2010 «Шукай і знайди»
2010 «Open your eyes»
2010 «Кохай мене»
2011 «Заманюють очі»
2011 «Ангели посеред нас»
2011 «Все, що сказав»
2011 «Новий рік»
2012 «Перемоги час»
2012 «Вихід є!»
2012 «Я не хочу йти»
2013 «Колись»

Відеографія:
2004 «Їжачок», 2005 «Згаяний час», 2005 «Вийди, моя люба», 2006 «Таблетка», 2007 «Критик», 2007 «Моя планета», 2007 «Колискова» 2007 live-Івано-Франківськ (dvd), 2008 «Лаю себе», 2008 «Як довго я шукав», 2009 «Однозначно!», 2009 «Знати достатньо» (live), 2010 «Шукай і знайди», 2010 «Плачуть небеса», 2010 «Open Your Eyes», 2010 «Фліт по-новому» (Акустичний концерт, live, dvd), 2011 «Кохай мене» (разом з Кузьмою), 2011 «Заманюють очі» 2011 «Ангели посеред нас», 2012 «Вихід є!», 2012 live-Івано-Франківськ (dvd).

 

Догори